UČENJE BLOKFLAUTE (Paket "BLOKFLAUTA - osnovni stupanj")

učenje blokflaute

Blokflauta je ugodan instrument, kojeg lako razumije i početnik, jer nema puno tonova i rupice su razumljivo raspoređene, tako da samo slijedimo logičnim tokom i tako zasviramo prve melodije.

Blokflauta je često puta prvi instrument na kojem djeca počinju svirati u školama i kojeg kasnije nadograde nekim drugim instrumentima.

Baš zbog jednostavnosti blokflauta je tako popularna među djecom, kroz nešto vježbe i stariji ljudi mogu je naučiti svirati.

Iz blokflaute dolaze lijepe melodije, koje se mogu dopunjivati sa drugim instrumentima (uz gitaru) pa tako imamo kombinaciju i za različite nastupe.

Obrazovanje na blokflauti je odlično i za sviranje poprečne flaute. Na internetu ima puno pjesama i u notnim zapisima, koje ćete znati svirati samostalno ili se možete uključiti i u neki bend.

samostalno ucenje blokflaute domaPaket »Blokflauta – osnovni stupanj« dizajniran je za početnike svih uzrasta, koji žele naučiti svirati blokflautu.
Paket
također može poslužiti i kao odličan dodatak klasičnoj muzičkoj školi (paket kao dodatni instruktor), pošto se bavi svim važnim elementima sviranja sa dodatnima praktičnima primjerima, te vježbama koje su neophodne za sviranje blokflaute kao i za glazbenu teoriju.

Nakon završetka 70. Lekcije znati ćete svirati pjesme, koje ste si prije zviždali ili pratili u mislima. Sa blokflautom sviramo klasičnu, narodnu i drugu glazbu, a u lekcijama u paketu su i primjeri komercijalne glazbe.

Nakon obrazovanja vidjet ćete sami kako dalje (možda ste vi ili vaše dijete čak i "skriveni talent"). U svakom slučaju možete razvijati svoje vještine, te dopunjavati svoje znanje i putem interneta ili putem drugih izvora.

Osim klasičnog sviranja naučiti ćete i pravilni prstomet, puhanje, udisanje, izdisanje, te još mnogo drugih stvari.
 

 Glazbena škola u vašem domu
Titi d.o.o.
 M. Tita 46,
51415 Lovran
tel.: 092 347 86 46

E-mail:
info@glazbenaskola.hr
 

 : : : GLAZBENA ŠKOLA U VAŠEM DOMU : : : učenje sviranja blokflaute za početnike - na DVD-u : : : GLAZBENA ŠKOLA ZA SVE GENERACIJE! : : :