škola bubnjeva

 
 

UČENJE BUBNJEVA (Paket "Bubnjevi - osnovni stupanj")

učenje bubnjevaBubnjevi su ekstravagantan instrument, jer kao udarački instrument ne može svirati klasične melodije i ljestvice, ali iako na bubnjevima ne možemo svirati klasičnu melodiju, ipak su praktično neophodni u svakoj vrstii glazbe.

Bez bubnjeva bi komercijalna glazba bila dosadna, a rock ili jazz ne možemo ni zamisliti bez bubnjeva. Bubnjari su u bendovima važni članovi, a dobri bubnjari su vrlo traženi.

Možda vas sviranje bubnjeva razveseljava, ali ne znate dali bi se mogli naučiti svirati taj instrument. Naručite paket i počnite vježbati.

Osnovne vježbe može savladati svatko, a nakon godinu dana vježbe imati ćete dovoljno znanja i vidjeti kako ćete dalje napredovati. Možda se uključite u neki bend ili ćete na drugi način koristiti vaše znanje. U svakom slučaju možete se obrazovati i dalje putem videosnimki na internetu ili kroz druge izvore.

    


sviranje bubnjeva domaPaket »Bubnjevi – osnovni stupanj« dizajniran je za sve, koji žele upoznati osnove sviranja bubnjeva. Bubnjevi imaju među glazbenim instrumentima specifičnu ulogu i zato je bitno, da od početka počnemo na pravi način.

Osnovni i složeni ritmovi, brojanje, tempo, dinamika, držanje palica, prijelazi, zapisi ritmova i ostali misteriji bubnjeva, na lak i razumljiv način su prikazani u video lekcijama. Paket je dizajniran za početnike, kao i za one koji već nešto malo sami bubnjaju.

Nakon završetka 45. lekcije znati ćete različite ritmove, vrste taktova, imati ćete osjećaj za dinamiku, za pravilan položaj tijela kod sviranja, tehniku sviranja sa rukama i nogama, te osjećaj za kontinuitet i prijelaze među segmentima u pjesmama.

Imati ćete dovoljno znanja i za sviranje u bendu s kojim ćete napredovati dalje.

 

 Glazbena škola u vašem domu
Titi d.o.o.
 M. Tita 46,
51415 Lovran
tel.: 092 347 86 46

E-mail:
info@glazbenaskola.hr
 

 : : : GLAZBENA ŠKOLA U VAŠEM DOMU : : : učenje sviranja bubnjeva za početnike - na DVD-u : : : GLAZBENA ŠKOLA ZA SVE GENERACIJE! : : :