UČENJE (SVIRANJE) GITARE - "Paket GITARA"

Gitara je fantastičan instrument i među najpopularnijima je bez obzira na generaciju.

Ima više prednosti. Brzo možemo naučiti osnovno sviranje, laka je za nošenje, nije osjetljiva, znanje sviranja klasične gitare možemo koristiti i kod drugih vrsta gitara itd.

S osnovnim znanjem po završetku obrazovanja, električnom gitarom i efektom može se iz instrumenta dobiti nevjerojatne kombinacije zvuka i harmonije.

Prijatelji će se uz ovakvu performansu samo diviti.

Škola gitare

Na internetu ima puno tekstova, pjesama, kao i notnih zapisa, koje ćete znati svirati sami. Ukoliko imate smisla za pjevanje, moći ćete gitarom pratiti i svoje pjevanje.


Paket "Gitara - osnovni stupanj" je dizajniran za početnike svih uzrasta, te za one, koji već ponešto znaju o glazbi, ali još nemaju pravi osjećaj za sviranje.

Paket također može poslužiti i kao odličan dodatak klasičnoj glazbenoj školi (paket kao dodatni instruktor), pošto se bavi klasičnim elementima, ali i komercijalnom te narodnom glazbom, što dodatno motivira i učenike klasične glazbene škole. Paket obrazuje i glazbenu teoriju na svima jasan i razumljiv način.

Nakon završetka 70. lekcije, razumjeti ćete osnove glazbene teorije i važne pojmove u glazbenom zapisu. Osim toga, samostalno ćete svirati razne lijepe i poznate pjesme.


 

Upoznat ćete tehniku sviranja s prstima, sviranje sa trzalicom, sviranje sa prigušivanjem struna,…

S osnovom koju ćete dobiti tijekom obrazovanja, poznate pjesme će vam zazvučati sasvim drugačije. Potpuno drugačiji je osjećaj, kad čujete pjesmu višeslojno i u mislima vidite, kako se određena pjesma razvija. Stečeno znanje je neophodno za sviranje klasične, akustične ili električne gitare.


Nakon završene posljednje lekcije imati ćete dobar osjećaj za ono što možete učiniti i kako se odlučiti za daljnje napredovanje (možda ste vi ili vaše dijete čak i "skriveni talent"). U svakom slučaju možete razvijati svoje vještine, te dopunjavati svoje znanje i putem interneta.

I vi možete u vašem domu naučiti svirati gitaru pomoću video lekcija uz instruktora na daljinu!
 
 


 

 Glazbena škola u vašem domu
Titi d.o.o.
 M. Tita 46,
51415 Lovran
tel.: 092 347 86 46

E-mail:
info@glazbenaskola.hr
 

 : : : GLAZBENA ŠKOLA U VAŠEM DOMU : : : učenje sviranja gitare za početnike - na DVD-u : : : GLAZBENA ŠKOLA ZA SVE GENERACIJE! : : :