UČENJE (SVIRANJE) HARMONIKE (Paket "HARMONIKA")

Harmonika je u Hrvatskoj kao i u drugim susjednim zemljama vrlo popularan instrument. Mogućnosti sviranja su praktički neograničene, sa kvalitetnom izvedbom brzo impresioniramo slušatelje i dižemo razinu raspoloženja u društvu.

Sa nešto vježbe brzo ćete shvatiti i dobiti osjećaj za pravilno sviranje, kod harmonike je vrlo važna dinamika sviranja.

Dinamika (tiše i glasnije) sviranje harmonike, koja se prepliće kroz pjesme stvara čarobni ugođaj u svakome društvu, odmah nam ubrza krvotok i kod većine slušatelja pri pravome zvuku harmonike javi se želja za plesom. 
sviranje harmonike

Nakon završenog školovanja, možete odlučiti kako ćete dalje, pored neograničenih opcija i sami ćete lako dalje napredovati uz notne zapise i slušanje ili uz snimke na internetu i ostalih izvora.

 

harmonka za početnikePaket »Harmonika – osnovni stupanj« je dizajniran za početnike svih godina, i za one koji već ponešto poznaju melodije, ali još nemaju pravi osjećaj za sviranje.

Paket također može poslužiti i kao odličan dodatak klasičnoj muzičkoj školi (paket kao dodatni instruktor), pošto se bavi klasičnim elementima, ali i komercijalnom te narodnom glazbom, što dodatno motivira i učenike klasične glazbene škole. Paket obrazuje i glazbenu teoriju na svima jasan i razumljiv način.


Nakon završetka 70. lekcije, samostalno ćete svirati narodne, zabavne i „ozbiljne“ pjesme, koje čujete svaki dan na radiju ili TV-ju. Osim toga svirat ćete i pjesme, koje ste uvijek željeli svirati na harmonici.


Lekcije prikazuju osnove glazbene teorije, sviranje lijevom i desnom rukom posebno i kombinaciju melodijskog sa basovim dijelom zajedno.

Nakon završene posljednje lekcije imat ćete dobar osjećaj za ono što možete učiniti i kako se odlučiti za dalje (možda ste vi ili vaše dijete čak i "skriveni talent"). U svakom slučaju možete razvijati svoje vještine te dopunjavati svoje znanje i putem interneta.


I vi možete u vašem domu naučiti svirati harmoniku pomoću video lekcija uz instruktora na daljinu!
 
 Glazbena škola u vašem domu
Titi d.o.o.
 M. Tita 46,
51415 Lovran
tel.: 092 347 86 46

E-mail:
info@glazbenaskola.hr
 

 : : : GLAZBENA ŠKOLA U VAŠEM DOMU : : : učenje sviranja harmonike za početnike - na DVD-u : : : GLAZBENA ŠKOLA ZA SVE GENERACIJE! : : :