sviranje klavira za početnike

 
 

UČENJE (SVIRANJE) KLAVIRA - Paket "KLAVIR"

Klavir je prekrasan instrument koji nagrađuje naše napore kroz veličanstveni zvuk, a sa malo smisla možemo dobiti iz njega nevjerojatne harmonije već nakon nekoliko mjeseci rada.

Na klaviru možemo svirati klasičnu, folk glazbu, popularnu ili komercijalnu glazbu, a također možemo s akordima pratiti pjevanje.

Svaku vrste glazbe nakon ovog obrazovanja drugačije ćete "čuti", pjesme koje ste već znali i pjevali sada ćete upoznati iz potpuno novog stanovišta.

Nevjerojatan je osjećaj, kada čujete pjesmu na više razina i u mislima vidite, kako se određena pjesma i svira. Stečeno znanje je neophodno i za sviranje klavijatura (sintisajzera)

sviranje klavira

Na internetu ima puno tekstova, pjesama, kao i notnih zapisa, koje ćete znati svirati sami. Ako imate i smisao za pjevanje, moći ćete pratiti i svoje pjevanje.


učenje klaviraPaket "Klavir - osnovni stupanj" dizajniran je za početnike svih uzrasta, te i za one, koji već ponešto poznaju glazbu, ali još nemaju pravi osjećaj za sviranje.

Paket također može poslužiti i kao odličan dodatak klasičnoj muzičkoj školi (paket kao dodatni instruktor), pošto se bavi klasičnim elementima, ali i komercijalnom te narodnom glazbom, što dodatno motivira i učenike klasične glazbene škole. Paket obrazuje i glazbenu teoriju na svima jasan i razumljiv način.

Nakon završetka 70. lekcije, razumjet ćete osnove glazbene teorije i važne pojmove u glazbenom zapisu. Osim toga, samostalno ćete svirati mnoge lijepe i poznate pjesme.


Po notama ili po sluhu svirati ćete i jednostavnije pjesme, koje vam se sviđaju, iako se niste s njima bavili tijekom ovog obrazovanja. Iznad svega, obrazovanje će vam pružiti dobru osnovu, koja vam omogućava samostalno sviranje i daljnje napredovanje.

Nakon završene posljednje lekcije imat ćete dobar osjećaj za ono što možete učiniti i kako se odlučiti za dalje (možda ste vi ili vaše dijete čak i "skriveni talent"). U svakom slučaju možete razvijati svoje vještine te dopunjavati svoje znanje i putem interneta.

I vi možete u vašem domu naučiti svirati klavir pomoću video lekcija uz instruktora na daljinu!
 
 Glazbena škola u vašem domu
Titi d.o.o.
 M. Tita 46,
51415 Lovran
tel.: 092 347 86 46

E-mail:
info@glazbenaskola.hr
 

 : : : GLAZBENA ŠKOLA U VAŠEM DOMU : : : učenje sviranja klavira za početnike - na DVD-u : : : GLAZBENA ŠKOLA ZA SVE GENERACIJE! : : :