UČENJE PJEVANJA (Paket "ŠKOLA PJEVANJA)

škola pjevanjaPjevanje, kaže se, je staro kao i čovjek. Glasnice su najstariji instrument na kojem znamo svirati svi, jedni bolje, drugi lošije.

Zanimljivo je, da se  pjevanje razvijalo kroz dugu povijest, ali ne dajemo previše pažnje osnovnim tehnikama pjevanja – samo pjevamo kako najbolje znamo. Pjevanje nam je prirođeno, ali svi bi trebali znati bar neke osnovne tehnike, kroz koje se dalje razvijaju glazbene sposobnosti.

Boja glasa, raspon, minimalna tortura glasnica, te puno drugih elemenata u lekcijama važni su za svakoga, tko se amaterski ili profesionalno bavi pjevanjem.

Osnove važe za solo pjevače i za pjevače u zborovima. Isto vrijedi i za različite žanrove, pa tako nema razlike dali se pjeva u rock bendu, narodnom i narodno-zabavnom sastavu ili se pjeva pop glazba.


vježbe pjevanjaPaket »Škola pjevanja – osnovni stupanj“ dizajniran je za pjevače i pjevačice početnike, te za one koji već pjevaju u zborovima ili bendovima.

U paketu su upute i tajne pravilnog pjevanja, koje bi trebao znati svatko, tko se amaterski ili profesionalno bavi pjevanjem.

Obujam svih faza razvoja pjevačkog glasa, sa tehnikama i vježbama, koje optimiraju glas svakog pojedinca. Puno savjeta, najčešće greške pjevača… nemojte izgubiti glas zbog neznanja!

Nakon svih lekcija znati ćete, kako iz sebe dobiti pjevački maksimum. Stvoriti ćete svoj „glazbeni karakter“ i svugdje ćete sa lakoćom zapjevati pjesme, koje si danas samo potiho zviždite.

Brojne vježbe, tehnike, teoretski i praktični savjeti, upoznavanje osnovne pjevačke terminologije, osnovi pjevanja po notama i drugi video materijali osiguravaju iskorištavanje vašeg glasa do kraja uz čuvanje vaših glasnica, te dobro osjećanje i nakon pjevačkog nastupa.

Pravilno disanje, pjevanje iz dijafragme, artikulacija, mimika, te drugi elementi pravilnog pjevanja na kraju obrazovanja su očigledni i neophodni za odličan pjevački nastup. Tako ćete se kod pjevanja usredotočiti prije svega na svoju pjevačku individualnost.

Oduševiti ćete samog sebe i publiku sa svojim novim pristupom izvođenju omiljenih pjesama. Nakon svega upoznat ćete i nekoliko pjesama, kod kojih slušatelji utihnu. Paket je i za muške i za ženske glasove.

I vi možete u vašem domu naučiti pravilno pjevati pomoću video lekcija uz instruktora na daljinu!
 

 Glazbena škola u vašem domu
Titi d.o.o.
 M. Tita 46,
51415 Lovran
tel.: 092 347 86 46

E-mail:
info@glazbenaskola.hr
 

 : : : GLAZBENA ŠKOLA U VAŠEM DOMU : : : škola pjevanja za početnike - na DVD-u : : : GLAZBENA ŠKOLA ZA SVE GENERACIJE! : : :