Uvjeti poslovanja                                            

                                                                                                                             <<naslovnica<<

Cijene
Sve cijene na našim stranicama izražene su u Kunama i s PDV-om. Cijene važe u vremenu valjanosti ugovora ili uz poruku kupcu da je narudžba u obradi.

Način plaćanja
Po predračunu na naš ŽR
Robu možete kupiti i po predračunu s plaćanjem na naš žiro račun.

S gotovinom pouzećem
Robu platite dostavljaču u gotovini. Troškove dostave snosimo mi, osim provizije pošti za dostavu novca nama.

S gotovinom uz dostavu
Nakon narudžbe šaljemo vam paket putem pošte, a robu i proviziju za dostavu novca nama, platite poštanskoj službi uz dostavu (po pouzeću).

Narudžba
Podaci o ugovoru i o primljenoj narudžbi pohranjeni su kod prodavača. Ugovor se sklapa na hvatskom jeziku. Ugovor ili narudžbu možete sklopiti e-mailom ili na internetu s aplikacijom „Narudžba“. Korekture ili dodatne informacije možete nam poslati e-mailom.

Izbor artikala - slanje narudžbe
Narudžba se može napraviti preko interneta. Kupac upiše svoje podatke i izabere paket. Nakon narudžbe na internetu, kupac dobije e-mail s potvrdom. Kad potvrdi ovaj e-mail narudžba je prihvaćena.

Otkazivanje narudžbe
Kupac može  otkazati narudžbu u roku od 2 sata nakon narudžbe, putem e-maila.

U e-mailu su potrebni sljedeći podaci:
- U naslovu poruke: Otkaz narudžbe
- U tekstu poruke: a) broj narudžbe b) ime i prezime kupca c) adresa kupca

Rok dostave 
Rok dostave je 3 radna dana nakon potvrde narudžbe. Nakon narudžbe dobijete potvrdu, koja iskazuje potvrdu narudžbe artikala s cijenom i rokom dostave. Na primjer, ako roba koju ste naručili nije na zalihi, obavijestiti ćemo vas o roku dostave.

Dostava
Roba se dostavlja hrvatskom poštom. Za sve narudžbe primljene do 12. sati, roba će biti poslana još istog dana. Dostava robe nije ograničena na Hrvatsku (kontaktirajte nas za drugačiji dogovor). U slučaju, da nemamo zalihe, o tome ćemo vas obavijestiti i predstaviti našu ostalu ponudu, ili vam javiti rok dostave za artikle u narudžbi.

Trošak dostave je u cijeni paketa,  tako da nakon plaćanja nemate dodatnih troškova. U slučaju dostave pouzećem,  plaća se provizija za nalog plaćanja po cjeniku hrvatske pošte. Dostava važi za područje Hrvatske. Za dostavu izvan Hrvatske potreban je dogovor e-mailom.

Artikle možete podignuti i osobno u našoj trgovini uz prethodnu narudžbu. Lokacija trgovine: M. Tita 46, 51415 Lovran, Hrvatska.

Povrat robe
U slučaju, da s robom niste zadovoljni, imate 14 dana vremena nakon dostave,  pismeno odstupiti od ugovora. Rok počinje sljedeći dan nakon dostave robe. Robu treba vratiti u roku od 30 dana nakon odstupanja od ugovora. Troškove povrata robe snosi kupac.

Povrat robe ne važi za:
Robu možete vratiti na našu adresu osobno ili putem pošte. Molimo vas, da se prije povrata robe posavjetujete s našim reklamacijskim sektorom o najboljem načinu povrata za vas.

Zaštita osobnih podataka
GŠUVD koristiti će se Vašim osobnim podacima samo i isključivo za potrebe GŠUVD tj. radi obrade narudžbi, postupajući u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka . 

 
Autorska prava

Internetna aplikacija »Glazbena škola u vašem domu«  i svi podaci , opisi artikala, programski kodovi, slike i grafika, te ostali elementi prikazani na ovoj stranici zaštićeni su „Zakonom o autorskim pravima“ RH i drugim zakonima, te uredbama autorskog prava i nije ih dozvoljeno reproducirati ili upotrebljavati bez prethodne pismene dozvole. Trgovačke marke i logotipovi ovlaštenih poduzeća su u njihovom vlasništvu.

<<naslovnica<<

 

       

 


 


 

 

 : : : GLAZBENA ŠKOLA U VAŠEM DOMU : : : Uvjeti poslovanja : : : GLAZBENA ŠKOLA ZA SVE GENERACIJE! : : :