ZA KOGA JE GLAZBENA ŠKOLA U VAŠEM DOMU?

Kome je namjenjeno takvo obrazovanje?

Svima   koji žele naučiti svirati određeni instrument, a ne žele postati baš vrhunski glazbenici ili nemaju potrebe, dok neki nemaju mogučnosti za pohađenje klasične glazbene škole.

Djeci kojoj će sviranje jednom sigurno koristiti. Mogu razvijati svoju kreativnost u mladosti i kasnijem životu.

Mlađim i starijim muškarcima koji će postati samopouzdaniji na različitim zabavama i pogotovo će privući poglede žena kad čuju njihove nove vještine.

Žene svih godina moči će izraziti svoju kreativnost i emocije na potpuno nov i originalan način; na zabavama, kod kuće, u društvu prijateljica, djece, na pikniku,…

sviranje gitare ženi

Glazbena škola u vašem domu je također za djecu, koja zbog različitih razloga nisu imala mogućnosti ići u klasičnu glazbenu školu, ali bi htjeli naučiti svirati instrument.

Paket je i izvrsna nadopuna za klasičnu glazbenu školu, jer obrazuje i glazbenu teoriju na svima jasan i razumljiv način.

Također je za one, koji više nisu djeca, ali bi ipak željeli naučiti svirati neki instrument, a nemaju vremena ili ambicija pohađati glazbenu školu, te se dogovarati s instruktorima, ili jednostavno nemaju novce za ovakvo obrazovanje. 

Paket “Glazbena škole u vašem domu” može biti prikladan poklon za kolegu koji odlazi u mirovinu ili djeci za dobar uspjeh. Potencijal je ogroman, a na kraju krajeva – ovaj paket možete pokloniti i sami sebi.

ČESTA PITANJA

Imate li dovoljno sluha da sami naučite svirati instrument?
Skoro sigurno! Vježbe su prilagođene za obrazovanje doma i prema tome se polazi od potpuno početničkih tehnika na zahtjevnije razine. Svaki prosječan čovjek ima određenu razinu urođenog sluha (neki više, neki manje).

Kandidat sa manje sluha treba nešto više vježbe, da kroz vježbu primi osjećaj za glazbu i to je sve što možemo reći na osnovi naših iskustava. Ne obećavamo nemoguće, ali poslije obrađenih lekcija odsvirati ćete vašu pjesmu na potpuno zadovoljavajućoj razini.

Imate li dovoljno vremena naučiti svirati instrument?
15 do 20 minuta na dan i postat ćete glazbenik na zadovoljavajućoj razini. Oni s više vremena osvojit će kompletan materijal još prije. Oni s manje vremena mogu se obrazovati duže vremena, ali preporuča se vježbanje bar tri do četiri puta tjednom.  

Kakvo predznanje je potrebno za osnovnu razinu?
Na osnovnoj razini nije potrebno neko predznanje. Obrazovanje je programirano tako, da ćete početi s ispravnim držanjem instrumenta i s ostalim vježbama za ispravno sviranje instrumenta.

Kasnije se razina vježbi vrlo polako diže (možda nećete ni primijetiti), ali odjednom ćete primijetiti da vladate sviranjem vašeg omiljenog  instrumenta.

Čak i ako instrument već malo svirate, preporučujemo početak na osnovnoj razini, jer je prava tehnika i osnovno poznavanje glazbe vrlo važno za kasnije.

Oni koji ne poznaju osnove imat će problema kasnije i mogu se zaustaviti u nekoj fazi.

glazbena skola za muškarce - bubnjevi

Primjećujemo, da paket kupuju i ljudi koji su prije više godina svirali različite instrumente, ali su već dosta toga zaboravili. Osnovna razina je odlična prilika da obnovite sve što ste jednom već savladali i kasnije možda zaboravili. 

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!