SVIRANJE BLOKFLAUTE (FRULE)

Blokflauta  je srdačan  instrument, kojeg lako razumije i početnik, jer nema puno tonova, i rupice su razumljivo raspoređene, tako da samo slijedimo logičnim tokom i tako zasviramo prve melodije. Blokflauta je često puta prvi instrument na kojem djeca počinju svirati u školama i kojeg kasnije nadograde nekim drugim instrumentima.

Baš zbog jednostavnosti blokflauta je tako popularna među djecom, kroz nešto vježbe i stariji ljudi mogu je naučiti svirati.

blok flauta za djecu

Iz blokflaute dolaze lijepe melodije, koje se mogu dopunjivati sa drugim instrumentima (uz gitaru) pa tako imamo kombinaciju i za različite nastupe.

Obrazovanje na blokflauti je odlično i za sviranje poprečne flaute. Na internetu ima puno pjesama i u notnim zapisima, koje ćete znati svirati samostalno ili se možete uključiti i u neki bend.

dečko svira blokflautu

Paket “Blokflauta – osnovni stupanj” namijenjen je svim početnicima koji žele naučiti svirati blokflautu.

Paket   također može poslužiti i kao odličan dodatak klasičnoj muzičkoj školi (paket kao dodatni instruktor), pošto se bavi svim važnim elementima sviranja sa dodatnima praktičnima primjerima, te vježbama koje su neophodne za sviranje blokflaute kao i za glazbenu teoriju.

Osim klasičnog sviranja naučiti ćete i pravilni prstomet, puhanje, udisanje, izdisanje, te još mnogo drugih stvari.

Nakon obrazovanja vidjet ćete sami kako dalje (možda ste vi ili vaše dijete čak i “skriveni talent”). U svakom slučaju možete razvijati svoje vještine, te dopunjavati svoje znanje i putem interneta ili putem drugih izvora.

I vi možete u vašem domu naučiti svirati blokflautu pomoću video lekcija uz instruktora na daljinu!

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!