SVIRANJE BUBNJEVA

Bubnjevi su ekstravagantan instrument, jer kao udarački instrument ne može svirati klasične melodije i ljestvice.

Iako na bubnjevima ne možemo svirati klasičnu melodiju, ipak su praktično neophodni u svakoj vrsti glazbe.

Bez bubnjeva bi komercijalna glazba bila dosadna, a rock ili jazz ne možemo ni zamisliti bez bubnjeva.

Bubnjari su u bendovima važni članovi, a dobri bubnjari su vrlo traženi.

komplet bubnjeva

Osnovne vježbe može savladati svatko, a nakon godinu dana vježbe imati ćete dovoljno znanja i vidjeti kako ćete dalje napredovati. Možda se uključite u neki bend ili ćete na drugi način koristiti vaše znanje. U svakom slučaju možete se obrazovati i dalje putem videosnimki na internetu ili kroz druge izvore.

bubnjar na bubnjevima

Paket »Bubnjevi – osnovni stupanj« dizajniran je za sve, koji žele upoznati osnove sviranja bubnjeva. Bubnjevi imaju među glazbenim instrumentima specifičnu ulogu i zato je bitno, da od početka počnemo na pravi način.

Osnovni i složeni ritmovi, brojanje, tempo, dinamika, držanje palica, prijelazi, zapisi ritmova i ostali misteriji bubnjeva, na lak i razumljiv način su prikazani u video lekcijama.

Paket je dizajniran za početnike, kao i za one koji već nešto malo sami bubnjaju.

Imati ćete dovoljno znanja i za sviranje u bendu s kojim ćete napredovati dalje. Možda vas sviranje bubnjeva razveseljava, ali ne znate dali bi se mogli naučiti svirati taj instrument. Naručite paket i počnite vježbati.

Nakon obrazovanja vidjet ćete sami kako dalje (možda ste vi ili vaše dijete čak i “skriveni talent”). U svakom slučaju možete razvijati svoje vještine, te dopunjavati svoje znanje i putem interneta ili putem drugih izvora.

I vi možete u vašem domu naučiti svirati bubnjeve pomoću video lekcija uz instruktora na daljinu!

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!