<menu> ŠKOLA PJEVANJA

PJEVANJE

Pjevanje, kaže se, je staro kao i čovjek. Glasnice su najstariji instrument na kojem znamo svirati svi, jedni bolje, drugi lošije.

Zanimljivo je, da se  pjevanje razvijalo kroz dugu povijest, ali ne dajemo previše pažnje osnovnim tehnikama pjevanja – samo pjevamo kako najbolje znamo. Pjevanje nam je prirođeno, ali svi bi trebali znati bar neke osnovne tehnike, kroz koje se dalje razvijaju glazbene sposobnosti.

pjevaje na mikrofon

Boja glasa, raspon, minimalna tortura glasnica, te puno drugih elemenata u lekcijama važni su za svakoga, tko se amaterski ili profesionalno bavi pjevanjem.

Osnove važe za solo pjevače i za pjevače u zborovima. Isto vrijedi i za različite žanrove, pa tako nema razlike dali se pjeva u rock bendu, narodnom i narodno-zabavnom sastavu ili se pjeva pop glazba.

djevojke pjevaju

Paket »Škola pjevanja – osnovni stupanj“ dizajniran je za pjevače i pjevačice početnike, te za one koji već pjevaju u zborovima ili bendovima.

Obujam svih faza razvoja pjevačkog glasa, sa tehnikama i vježbama, koje optimiraju glas svakog pojedinca. Puno savjeta, najčešće greške pjevača… nemojte izgubiti glas zbog neznanja!

Nakon svih lekcija znati ćete, kako iz sebe dobiti pjevački maksimum. Stvoriti ćete svoj „glazbeni karakter“ i svugdje ćete sa lakoćom zapjevati pjesme, koje si danas samo potiho zviždite.

I vi možete u vašem domu naučiti pravilno pjevati pomoću video lekcija uz instruktora na daljinu! Pravilno disanje, pjevanje iz dijafragme, artikulacija, mimika, te drugi elementi pravilnog pjevanja na kraju obrazovanja su očigledni i neophodni za odličan pjevački nastup. Tako ćete se kod pjevanja usredotočiti prije svega na svoju pjevačku individualnost.

Ako želite naučiti pravilno pjevati uz dobru teorijsku osnovu, ovo je definitivno pravi paket za vas!

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!