SVIRANJE GITARE

Gitara je stvarno fantastičan instrument i među najpopularnijima je bez obzira na generaciju.

Ima više prednosti. Brzo možemo naučiti osnovno sviranje, laka je za nošenje, nije osjetljiva, znanje sviranja klasične gitare možemo koristiti i kod drugih vrsta gitara itd.

S osnovnim znanjem po završetku obrazovanja, električnom gitarom i efektom može se iz instrumenta dobiti nevjerojatne kombinacije zvuka i harmonije. Prijatelji će se uz ovakvu performansu samo diviti.

klacična gitara

Na internetu ima puno tekstova, pjesama, kao i notnih zapisa, koje ćete znati svirati sami. Ukoliko imate smisla za pjevanje, moći ćete gitarom pratiti i svoje pjevanje.

Paket gitara omogućuje učenje gitare svakome, tko može vježbati  najmanje 20-30 minuta dnevno.

Upoznat ćete tehniku sviranja s prstima, sviranje sa trzalicom, sviranje sa prigušivanjem struna,…

S osnovom koju ćete dobiti tijekom obrazovanja, poznate pjesme će vam zazvučati sasvim drugačije. Potpuno drugačiji je osjećaj, kad čujete pjesmu višeslojno i u mislima vidite, kako se određena pjesma razvija. Stečeno znanje je neophodno za sviranje klasične, akustične ili električne gitare.

Nakon završene posljednje lekcije imati ćete dobar osjećaj za ono što možete učiniti i kako se odlučiti za daljnje napredovanje (možda ste vi ili vaše dijete čak i “skriveni talent”). U svakom slučaju možete razvijati svoje vještine, te dopunjavati svoje znanje i putem interneta.

I vi možete u vašem domu naučiti svirati gitaru pomoću video lekcija uz instruktora na daljinu!

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!