SVIRANJE POPREČNE FLAUTE

Poprečna flauta  je ugodan instrument, iz kojeg možemo uz pravilno sviranje izmamiti nevjerojatno čarobne zvukove. Poprečna flauta pripada grupi flauta, kojoj pripadaju i blokflauta, altflauta, “piccolo” i druge vrste flaute.

Flauta je jedan od najstarijih instrumenata, neki primjerci su čak stariji od 100.000 godina.

Nakon završene posljednje lekcije imat ćete dobar osjećaj za ono što možete učiniti i kako se odlučiti za dalje (možda ste vi ili vaše dijete čak i “skriveni talent”).

U svakom slučaju možete razvijati svoje vještine te dopunjavati svoje znanje i putem interneta.

čovjek sa flautom

Učenje poprečne flaute je odlična prilika za nadgrađivanje znanja onih, koji već sviraju blokflautu. Na internetu je mnogo pjesama zapisanih i u notnom obliku, koje ćete moći samostalno zasvirati, a moći ćete se priključiti i nekoj glazbenoj grupi.

flautista svira flautu

Paket “Poprečna flauta – osnovni stupanj”   dizajniran je za početnike svih uzrasta, te i za one, koji već ponešto znaju o instrumentu, ali još nemaju pravi osjećaj za sviranje.

Paket također može poslužiti i kao odličan dodatak klasičnoj muzičkoj školi (paket kao dodatni instruktor), pošto se bavi klasičnim elementima, ali i komercijalnom te narodnom glazbom, to dodatno motivira i učenike klasične glazbene škole.

Paket podučava i glazbenu teoriju na svima jasan i razumljiv način,  razumjet ćete važne pojmove u glazbenom zapisu.

Po notama ili po sluhu svirati ćete i jednostavnije pjesme, koje vam se sviđaju, iako se niste s njima bavili tijekom ovog obrazovanja. Iznad svega, obrazovanje će vam pružiti dobru osnovu, koja vam omogućava samostalno sviranje i daljnje napredovanje. Kod sviranja flaute naučit ćete pravilni prstomet, disanje i upuhavanje zraka, te još puno drugih novih stvari.

Ako želite samostalno naučiti pravilno svirati flautu, ovo je definitivno pravi paket za vas!

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!