KAKO SE OBRAZUJE U GLAZBENI ŠKOLI U VAŠEM DOMU?

Kako konkretno se odvija obrazovanje?

Obrazovanje se odvija kod kuće (na daljinu):

  • pogledate video lekcije (svaki tjedan gledate novu video lekcijo na DVD-ju)
  • vježbate sviranje pjesama na instrumentu (radite vježbe koje su predviđene u trenutačnoj lekciji)
  • rješavate zadatke u glazbenoj knjižici (odgovarate na pitanja, vezana za trenutačnu lekciju)

Osim toga, možete upotrebiti:

  • kontaktiranje u forumu   s instruktorom i ostalim kandidatima
  • dodatni materijal, kojega možete skinuti s interneta        


Praćenje napretka (neobavezno): 

  • dvije, tri ili četiri lekcije su „kontrolne lekcije“ (nakon savladane kontrolne lekcije kontaktirate mentora, koji će vam reći koliko možete biti zadovoljni sa vašim znanjem)
  • posljednja lekcija je „ispitna lekcija“ (nakon savladane posljednje lekcije pjesmu odsvirate dvojici instruktora i nakon potvrde primit ćete putem pošte certifikat o uspješnom završetku „glazbene škole u vašem domu“).
lekcije glazbena škola u vašem domu

KAKVA SPECIJALNA ZNANJA SU POTREBNA?

Kompjuterske vještine nisu potrebne!
Nakon narudžbe, šaljemo vam poštom kolekciju DVD-ja i možete početi odmah. Ubacite prvi DVD u vaš kompjuter ili DVD player i gledajte prvu video lekciju (DVD-ji rade više ili manje na svim DVD player-ima).

Prethodna glazbena znanja nisu potrebna!
Osnovni stupanj je za potpune početnike, a dizajniran je za osobe bez ikakvog iskustva sa sviranjem instrumenata. Savlađivanje instrumenta započinje s osnovnim vježbama, a zatim kompleksnost postepeno raste. Čak i ako imate iskustva sa sviranjem – sigurno će vam koristiti.

SVAKODNEVNI NAČIN OBRAZOVANJA

Način obrazovanja
Pogledajte lekciju na DVD-ju i vježbajte na svom instrumentu. Koristite i pisani materijal (note, tablature,…), kojeg također dobijete u paketu.

Lekcije su vremenski programirane, vi samo pratite raspored.

Obrazovanje je prilagođeno prosječnom korisniku, tako da svatko može naučiti lekciju na vrijeme, koje je predviđeno na DVD-ju. Barem na početku preporučuje se dnevna vježba 15 do 20 minuta na dan ili više.

lekcije glazbena škola u vašem domu

Kasnije se intenzitet može smanjiti. Instruktor vam na DVD-ju pokazuje točnu vježbu, a vi to samo ponovite.

Ukratko, vaš je zadatak, da pratite dnevne lekcije na DVD-ju i vježbate po rasporedu. Naravno da možete vježbati i više od preporučenog, da još efikasnije i prije savladate instrument. Nije dobro odugovlačiti s vježbanjem duže vremena, jer to baš nije najbolje za vašu motivaciju.

Najteži je početak, ali nakon nekoliko tjedana vježbe, rezultati će vas dovesti u pozitivno raspoloženje, kakvo ste osjetili samo kod najljepših doživljaja. Kad među ljudima prvi put svirate svoj instrument osjetiti ćete radosti koje vam pruža glazba i nećete požaliti da ste nekoliko minuta na dan proveli sa „glazbenom školom u vašem domu“.

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!