SVIRANJE HARMONIKE

Harmonika je u Hrvatskoj kao i u drugim susjednim zemljama vrlo popularan instrument. Mogućnosti sviranja su praktički neograničene, sa kvalitetnom izvedbom brzo impresioniramo slušatelje i dižemo razinu raspoloženja u društvu.

Sa nešto vježbe brzo ćete shvatiti i dobiti osjećaj za pravilno sviranje, kod harmonike je vrlo važna dinamika sviranja.

Dinamika (tiše i glasnije) sviranje harmonike, koja se prepliće kroz pjesme stvara čarobni ugođaj u svakome društvu, odmah nam ubrza krvotok i kod većine slušatelja pri pravome zvuku harmonike javi se želja za plesom.

klavirska harmonika crvena

Nakon završenog školovanja, možete odlučiti kako ćete dalje, pored neograničenih opcija i sami ćete lako dalje napredovati uz notne zapise i slušanje ili uz snimke na internetu i ostalih izvora.

sviranje harmonike melodija i basovi

Paket harmonika omogućuje učenje harmonike svakome, tko može vježbati  najmanje 20-30 minuta dnevno. Ova metoda je optimalno rješenje za sve, koji nemate puno vremena i novca za koordinaciju s osobnim instruktorima.

Na internetu postoji mnogo tekstova i pjesama s akordima, koje ćete moći samostalno svirati, ali ako imate smisla za pjevanje, moći ćete pratiti i pjevanje.

I vi možete u vašem domu naučiti svirati harmoniku pomoću video lekcija uz instruktora na daljinu!

Nakon završene posljednje lekcije imat ćete dobar osjećaj za ono što možete učiniti i kako se odlučiti za dalje (možda ste vi ili vaše dijete čak i “skriveni talent”). U svakom slučaju možete razvijati svoje vještine te dopunjavati svoje znanje i putem interneta.

Ako želite naučiti pravilno svirati harmoniku uz pravilne tehnike sviranja i dobru teorijsku osnovu, ovo je definitivno pravi paket za vas!

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!